Bu da benim hikayem. Ateşle buluştuğum yıl 1999. Aile şirketi ata mesleğimiz restoranlık. Kuzu etinde lezzetler çıkarmayı, misafirlerimizi lezzet mutlusu etmeyi meslek edindiğim yılların başlangıcı. 11 Kardeşler hikayesinin başladığı yıllar. Yer Gümüşhane. Halen 11 Kardeşler Et Restoranı Dinlenme Tesisi olarak aile şirketimiz hizmet vermeye devam ediyor.
dediğim yıl 2021'de Gümüşhane'den Akyazı Kuzuluk'a muhteşem lezzetlerle geldim. Mesleğe yeni lezzetler katarak serpme kahvaltıda muhteşem sıcaklar,fırında güveç yemekleri, kurufasulye, haşlama,pideler, balık ızgara, et ızgara, katkısız sütlaç yeni tatlar katmaya devam ediyoruz.
Emektarım, işletmemizin hijyen, temizlik, açık mutfak, ferah dinlenme ortamının yöneticisi eşim yönetiminde huzurlu, sağlıklı ortamda kurumsal ortaklığımızla profesyonel yönetimle tesisimizde siz değerli misafirleri ağırlayıp lezzet dostlukları kurmaya devam ediyoruz.
Lezzet Ustası
Kudret Altuntaş